Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بیش از ۱۲۰۰ دانشجو از ۴۲ کشور و ۵ قاره جهان در دانشگاه علوم پزشکی تهران جذب کرده‌ایم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رامین کردی معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در آیین افتتاح اولین دفتر کنسولی سطح یک دانشجویان بین‌المللی دانسگاه علوم پزشکی تهران در منطقه آزاد کیش، از جذب ۱۲۰۰ دانشجوی بین‌المللی از ۴۲ کشور و ۵ قاره در این دانشگاه خبر داد و گفت: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران در دنیا شناخته شده است، لازم است اکنون در منطقه آزاد کیش در بحث بین‌المللی سازی تلاش کنیم و این تجربه ارزشمند را در اختیار ظرفیت آموزش عالی جزیره کیش قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سیاست‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه جذب دانشجو اظهار کرد: ما در مجموعه بین‌الملل هیچ‌گاه نگاه اقتصادی به مسئله جذب دانشجو نداشته‌ایم که اگر این‌گونه بود قطعا تعداد دانشجویان خارجی حاضر چندین برابر بود، بلکه در نگاه توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی تهران علاوه بر جذب دانشجویانی که از سطح علمی مطابق با معیار‌های تعیین شده دارا هستند، برگزاری دوره‌های مشترک با دانشگاه‌های خارجی و نیز دوره‌های کوتاه‌ مدت آموزشی نیز اولویت دارند و تاکنون نیز آمار قابل‌ توجهی در این حوزه به‌ دست‌ آمده است.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین تأسیس شعبه‌های دانشگاهی در کشور‌های منطقه را از دیگر نتایج بین‌المللی‌سازی در دانشگاه خواند و گفت: شعبه‌ای از دانشگاه هم اکنون در شهر کربلا راه‌اندازی شده است و تلاش برای گسترش شعب همچنان ادامه خواهد داشت.

کردی ضمن تأکید بر ظرفیت‌های ویژه مناطق آزاد، تأسیس یک پردیس مشترک بین‌المللی با دانشگاه‌های خارجی در جزیره کیش، راه‌اندازی صندوق بورس خلیج‌ فارس برای جذب نخبگان بین‌المللی به‌ویژه در کشور‌های همسایه و توسعه توریسم سلامت را ازجمله پیشنهاد‌های دانشگاه برای فعالیت در جزیره کیش خواند.

وی همچنین برگزاری دوره آموزشی بین‌المللی سازی کالج بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارتقای سطح کیفی و کمی آموزش عالی ویژه دانشگاه‌های کیش و ایجاد یک مرکز رشد بین‌المللی‌سازی با همکاری مرکز نوآوری کیش را از اهداف حضور پردیس کیش دانشگاه در این منطقه آزاد برشمرد و از مسئولان منطقه‌ای خواست تا ضمن کمک به تحقق این اهداف همچون گذشته از دانشگاه‌های پیشرو حمایت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رامین کردی دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرش دانشجو بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران علوم پزشکی تهران بین المللی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۷۴۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!